Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

HARLEM GLOBETROTTERS 2024 - Budapest


MVM Dome

2024. március 6. 19:00

(A jegyárak a jegyfogyás tükrében dinamikusan emelkedhetnek.)


HARLEM GLOBETROTTERS 
VILÁGKÖRÜLI TURNÉ 2024 
2024. március 6. (szerda), 19.00 – Budapest, MVM Dome A világhírű amerikai Harlem Globetrotters a 2024-es világkörüli turnéjuk keretében, 2024. március 5-én a Veszprém Arénában, március 6-án Budapesten az MVM Dome-ban mutatja be a kosárlabdázás legnagyobb trükkjeit. A show a Broadway Event és a Multimedia Organisation szervezésében érkezik hazánkba. 

A világ legszenzációsabb sportolói közül jó néhányan szerepelnek a Harlem Globetrotters névsorában, mint például Hammer, TNT, Bulldog, Cheese, Torch, Hot Shot, Jet, Wham és Thunder. 

Az egyedi játékot játszó csapat népszerűsége a mai napig töretlen. Az új turnéjukon hihetetlen akciókat, technikai bravúrok,at elképesztő zsákolásokat és káprázatos trükköket mutatnak be. Megmutatják, hogy milyen az igazi kosárlabdázás, látványos mozdulatokkal, elképszető játékukkal nyűgözik le a nézőket. A show egyben egy igazán izgalmas és szórakoztató családi esemény is. 

A világhírű Harlem Globetrotters 1926-os alapításuk óta hat kontinensen, több mint 124 országában mutatta be ikonikus tehetségét. Kétszer nyerték el a Cynopsis Sports Media Awards díjat, legutóbb Emmy®-díjra jelölték őket az NBC “Harlem Globetrotters: Play it Forward” című sorozatáért, a Naismith Memorial Basketball Hall of Fame büszke tagjai. Küldetésük a mai napig a kosárlabdázás népszerűsítése, valamint az interaktív szórakoztatás. Vezető szerepet töltenek be a sokszínűség, a méltányosság és a befogadás terén. Ők azok, akik a játék megújítói, akik így népszerűsítik a ziccert, a zsákolást és a félpályás horogdobást. 

A “Magic Pass” esemény alkalmával a meccs előtt személyesen lehet találkozni a Harlem Globetrotters játékosaival, akik megmutatnak néhány trükköt, együtt lehet velük kosárra dobálni, de adnak autogramot és fényképeket is lehet velük készíteni. (Ez az esemény kiegészítő jeggyel látogatható.)

A kosárlabda zsonglőrei 2024. március 5-én a Veszprém Arénába, március 6-án Budapesten az MVM Dome-ban mutatják be hihetetlen zsákolásaikat, fantasztikus trükkjeiket. 

A csapattal kapcsolatos legfrissebb hírek és információk: www.harlemglobetrotters.com 

*****

VIP Jegy 
Üljön a játékosok mellé, és élvezze a meccset a kispadról!

 VIP jegy csomag tartalma:
- ülőhely a pálya szélén a csapatok kispadján
- Meet & Greet a játékosokkal (18.15-től) 
- ajándék mez 
- VIP pass nyakpánttal 
- programfüzet 
- dedikáló filctoll 
(A jegyek korlátozott számban érhetőek el!)

*****

Magic Pass 
Csatlakozz a meccs előtti Magic Pass Pre-Show-hoz! A meccs előtt, egy 30 perces interaktív esemény részese lehetsz, ahol személyesen találkozhatsz a Harlem Globetrotters játékosaival, autogramot gyűjthetsz és fényképeket is készíthetsz velük. A kosárlabda sztárjai megtanítanak néhány trükkre is, például arra, hogy hogyan tudod az ujjadon pörgetni a labdát! Fejlesztheted kosár tudásodat, a labdavezetést, a kosárra dobást és a zsákolást is gyakorolhatod velük! Lesznek kisebb méretű palánkok is, így a legkisebbek is úgy gyakorolhatnak, mint a Globetrotterek.

 Fontos információ a Magic Pass Pre-Show-n való részvételhez: 
- A Magic Pass Pre-Show a hivatalos meccs előtti, 30 perces esemény. 
- Minden résztvevőnek rendelkeznie kell normál belépőjeggyel és Magic Pass jeggyel is, beleértve a gyerekeket, felnőtteket, kísérőket. 
- A Magic Pass jegyre a gyerekkedvezmény nem érvényes. 
- A Magic Pass jegy a készlet erejéig, utólag is megvásárolható a normál jegy mellé. Utólag kizárólag csak a jegyirodákban vagy az esemény napján, a helyszínen van erre lehetőség. 
- A pályán kötelező a puha/gumitalpú cipő viselése. 

*****

VIP Platinum Lounge jegy
- dedikált parkoló és VIP bejárat (VII. kapu) 
- saját, felsőkategóriás ülőhelyek az elegáns és utánozhatatlan hangulatú Platinum/Gold Lounge-ban 
- exkluzív open-bar, a legújabb trendeket követő nemzetközi konyhával 
- étel (előételek, főételek és desszertek) és italszolgáltatás (sör, bor és alkoholmentes üdítőitalok), mely az érkezéstől kezdődően igénybe vehető, svédasztalos, valamint pohárszervíz formájában
Dress code: Smart Casual

*****

17.00 kapunyitás 
17.20-17.50 Magic Pass Pre-Show 
18:00 általános kapunyitás 
19.00 meccs kezdete

 *Az időpont változtatás jogát fenntartjuk!

Hogyan juthatok oda?

Megközelíthetőség


MVM Dome

1098 Budapest, Üllői út 131.